reede, 1. aprill 2016

Päevad täis elamusi

Täna käisime Solkani nimelises linnas, kus läksime ühele sillale, kust siis toimuvad benji hüpped. Kahjuks täna me ei näinud kedagi hüppamas, kuid vaade sillalt oli tõsiselt kaunis!
Sillal tehtud pilt, Raul, Melissa, Gerda

Sillalt vaade

Sillalt vaade

Väike selfie kohaliku hääletajaga

Vaade sillalt

Gerda selfietamas

Kui sillal oli käidud ja vaade nähtud, otsustasime iseseisvalt liikuda tagasi linna poole, kuna bussiga sõites nägime, et teeääres oli kaunis purskkaev ja palju vahvaid poode ja maju, otsustasime ka ise kaema minna. Lisan ka paar pilti, et näeksite, kui ilus kõik oli!

Purskkaevu juures, Raul, Ragnar, Melissa ja keskel Gerda

Väga vahva lillepood




Purskkaev

Kui purskkaev oli nähtud ja pildid tehtud, liikusime edasi ühe väga kauni kivist sissekäigu/aia juurde, kus jalutasime veidikene ringi ja tegime ilusaid pilte.



Selline see kaunis kividest tehtud aed/sissekäik siis oligi.

Täpselt ei oska öelda mis kuju või monument see on, kuid see oli eelmise pildil olema kividest tehtud sissekäigu juures.

Melissa poosetamas

Otsustasime, et me ei viitsi minna jala tagasi linna ning jäime üle tee olevasse bussijaama siis bussi ootama, kui olime juba tund aega ära istunud ja bussi oodanud, saime aru, et bussi ei tule ja hakkasime siiski jala edasi minema. Kuna olime päris kaua juba ära olnud ühiselamust, otsustasime, et lähme siis esimest korda restorani Gostilna pri Hrastu, kus töötab Melissa. Koht on väga ilus, toidud on maitsvad, kuid hinnad on siiski päris kallid!

Sellisest tunnelist kõndisime me Melissa restorani, kus ta töötab

Gostilna pri Hrastu

Selline oli meie toit, mis maksis 12 euri. See oli siis liha, koos kartulite, sinepi ja paprikaga tehtud kaste.

Gostilna pri Hrastu





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar